Skip to main content

Ontdek de
Mogelijkheden

Non-stop monitoring

Awario controleert elke hoek van het web in realtime op vermeldingen van jouw zoekwoorden, zodat je als eerste op de hoogte bent van de gesprekken die van invloed kunnen zijn op jouw bedrijf - zodat je er snel op kunt reageren, vóór iemand anders.

Krachtige analyses

Volg de groei van het aantal mentions en hun bereik, sorteer mentions op positief, negatief en neutraal met sentimentanalyse, identificeer topbeïnvloeders per sociaal netwerk, vergelijk verschillende alerts en analyseer de vooruitgang met de analyses van Awario.

Tevreden?
Geef collega's en klanten onmiddellijk toegang tot tot rapporten en statistieken, in 1 klik.

All Devices

Elke taal, elke bron, elke locatie

Awario volgt mentions voor trefwoorden in elke taal, op elke opgegeven locatie en overal op internet. Of je nu een klein bedrijf bent dat de lokale media bewaakt of een groot merk met mentions over de hele wereld, wij staan voor je klaar.

All Devices

Social Selling

Awario Leads is Awario's functie voor het genereren van leads en sociale verkoop. Het verzamelt berichten die vragen om een aanbeveling voor een product vergelijkbaar met jouw eigen product en vindt berichten waarin gebruikers klagen over jouw concurrenten.

Je krijgt een feed met verkoopkansen in de app, in realtime.

All Devices

Nieuwe discussies in jouw inbox

Hoe druk je ook bent, dat is geen excuus om een goed gesprek te missen of te laat te zijn met je reactie op een klant.

Stel e-mailmeldingen in Awario in en we leveren dagelijkse of wekelijkse samenvattingen van nieuwe mentions rechtstreeks in jouw inbox, zodat belangrijke discussies jouw aandacht nooit ontgaan.

All Devices

Boolean Search

Maak jouw zoekopdrachten zo flexibel als je wilt en ontvang de meest relevante resultaten. Boolean zoekopdracht is een handmatige zoekopdracht die gebruikmaakt van Booleaanse logische bewerkingen (klinkt ingewikkeld, maar iedereen kan het leren met onze uitgebreide gids). Het is van onschatbare waarde als je teveel onnodige mentions krijgt met een eenvoudige zoekopdracht.

All Devices

Belangrijke Gesprekken Eerst

Awario's Reach toont je hoeveel mensen betrokken zijn bij een gesprek. Sorteer mentions op Bereik om eerst de meest impactvolle discussies te zien en geef prioriteit aan jouw marketinginspanningen om sneller een groter publiek te bereiken.

All Devices

Goed Georganiseerd

Om jouw sociale media kanalen overzichtelijk te houden, groepeert Awario shares en retweets onder de oorspronkelijke post en organiseert verschillende soorten mentions in mappen. Op een mention gereageerd? Markeer het als klaar en archiveer het in een afzonderlijke map. Wil je een bericht bewaren voor later? Geef het een ster om toe te voegen aan favorieten. Wil je alleen ongelezen berichten bekijken? Daar is ook een map voor!

All Devices

White-label Rapporten

Besteed geen uren aan het samenstellen van jouw social media rapporten! Met Awario kun je niet alleen onbewerkte gegevens exporteren; het geeft ook data-rijke, rapporten in jouw eigen huisstijl, over sociale media  en beïnvloeders. Het imponeren van cliënten of collega's met jouw werk was nog nooit zo gemakkelijk!

All Devices

Alleen Relevante Gesprekken

Zoektermen kunnen dubbelzinnig en overmatig zijn, maar dat betekent niet dat je tijd moet verspillen aan mentions die weinig met jouw bedrijf te maken hebben. Stel uitsluitingszoekwoorden in Awario in om berichten met bepaalde termen uit te sluiten van de zoekopdracht en houd jouw mentions schoon met alleen mentions die er toe doen.

All Devices

Goed Georganiseerd

Belangrijke gesprekken vinden niet alleen plaats  wanneer je op kantoor bent, maar ook onderweg, thuis of op reis. Meld je aan bij Awario vanaf jouw desktop, laptop, smartphone en tablet en beheer jouw dagelijkse marketingtaken altijd en overal.

All Devices